Bestel- & leveringsinformatie

 

Bestellingen worden zo efficiënt mogelijk verpakt en als pakket verzonden

Minimale orderbedrag €100,-, gratis verzending

Betalingen

Bestellingen via de webshop van I'm Dutch worden via iDeal of Bancontact betaald.
I'm Dutch is een initiatief van M en D events, deze naam wordt daarom vermeld bij uw ideal transactie.

Algemene Voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen I'm Dutch en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. I'm Dutch heeft te allen tijde recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen en Prijswijzigingen

Alle prijzen op de website worden voor de bedrijven excl. 21% btw vermeld. I'm Dutch heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie

Op de producten van I'm Dutch zitten drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw product contact met ons op nemen. Stuur een mailtje naar info@imdutch.nl met foto's van het probleem, modelnaam en indien beschikbaar OL code van het product. 

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze producten.

Verzenden en Vervoersschade

Wij versturen uw bestelling met normale pakketpost. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering

Uw bestelling wordt na ontvangst van betaling verwerkt. De dag nadat u betaald heeft, telt als werkdag 1. Levering van producten vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

Contactgegevens:

I'm Dutch is een initiatief van M en D Events

I'm Dutch
Jan Pieter Zondervanweg 11
2031 AB Haarlem

KVK 50463675
BTW NL822750120B01

Contact opnemen